Un zâmbet de Hollywood – 3 secrete ale fațetelor dentare de la Mystic Dent

Visezi la un zâmbet demn de o defilare pe covorul roșu? Sau poate ai nevoie să îți rezolvi anumite probleme ale dinților? Fațetele dentare sunt foițe fine din porțelan și reprezintă soluția ideală pentru a masca problemele de estetică a danturii – poziția, culoarea sau forma – și pentru a te face să te simți mai încrezător în zâmbetul tău. Mystic Dent, cabinetul de stomatologie Lacul Tei dorește să împărtășească cu tine 3 secrete ale acestei proceduri.

 

    1. Fațetele dentare nu se aplică neapărat pe toți dinții

 

În funcție de ceea ce îți dorești și de ceea ce este necesar pentru dantura ta, poți opta pentru un număr limitat de fațete. Un zâmbet frumos se poate obține și cu fațete dentare aplicate doar pe dinții frontali, cu condiția ca restul dinților să fie într-o stare perfectă. Specialiștii Mystic Dent – cabinetul de stomatologie Lacul Tei – îți recomandă fațetarea a 8-10 dinți, cei care participă în momentul în care zâmbești.

 

    1. Nuanța fațetelor dentare poate fi personalizată

 

Un alb cât mai strălucitor, dar și apropiat de aspectul natural este alegerea majorității pacienților Mystic Dent, cabinetul stomatologic din sectorul 2. Pentru a nu oferi impresia de dinți falși, specialiștii noștri analizează nuanța pielii pacientului și, pe baza acesteia, creează o nuanță de alb personalizată, astfel încât noul tău zâmbet să ți se potrivească perfect!

 

    1. Fațetele dentare sunt garantate pe o perioadă de 15-20 de ani

 

Fațetele dentare reprezintă o investiție pe termen lung, de care trebuie să ai grijă printr-o igienă strictă zilnică. Nu uita să te speli pe dinți de două ori pe zi, să folosești apă de gură și ață dentară. De asemenea, vizitele regulate la medicul stomatolog sunt foarte importante, pentru un periaj și o igienizare profesională.

Dacă și tu ești în căutarea unei astfel de proceduri, fațetele dentare se regăsesc în cabinetul Mystic Dent. Deși prețul fațetelor dentare este ridicat, acestea pot avea o durată de viață de până la 20 de ani, fără a fi necesară schimbarea lor timpurie.

Cabinetul stomatologic din sectorul 2, Mystic Dent,  te așteaptă cu toate informațiile și serviciile necesare pentru tu să ai un zâmbet alb și strălucitor de Hollywood!