Program : Luni - Vineri 09:00 - 20:00
  Contact : 0757 017 017

PACHET FAMILY

dentist bucuresti tei, stomatologie lacul tei, stomatologie sector 2, cabinet stomatologic sector 2, dentist bucuresti sector 2, dentist sector 2, cabinet stomatologic copii sector 2, stomatologie sectorul 2, 	radiografie dentara bucuresti sector 2, stomatologie mystic dent, stomatologie bd lacul tei, dentist lacul teiPachetul Family a fost special conceput pentru a răspunde nevoilor tuturor tipurilor de pacienţi, indiferent de vârsta şi nevoile pe care le au. Şi ştim că cel mai adesea, pacienţii cabinetului Mystic Dent vin însoţiţi de un membru al familiei.

Oferta pachetului Family este foarte avantajoasă pentru toţi membrii familiei tale. Cum funcţionează? Dacă un membru al familiei este pacient al cabinetului Mystic Dent şi aduce un nou membru la cabinet, atunci primeşte garantat o consultaţie gratuită.

Clienţii cabinetului care aduc doi sau mai mulţi membri ai familiei la cabinet, pentru a beneficia de serviciile dentare oferite, vor primi pe viitor un discount de 10% la serviciile de detartraj şi obturatii coronare, iar copiii din familie vor beneficia de şedinţa de periaj gratuit.

Pentru a beneficia de acest pachet, contactează-ne aici!