Implanturile dentare – sfaturi și beneficii de la Mystic Dent

Implanturile dentare – sfaturi și beneficii de la Mystic Dent

Ce este implantul dentar?

Implantul dentar este ca o rădăcină artificială realizată din titan și se folosește atunci când pacientul se confruntă cu unul sau mai mulți dinți lipsă. La Mystic Dent, cabinetul stomatologic din Lacul Tei, procedura este 100% sigură și presupune înșurubarea implantului dentar în os, fără să fie nevoie de sacrificarea dinților sănătoși învecinați. Totodată, trebuie să știi că implantul dentar este mai fiabil decât o punte sau o proteză dentară și oferă satisfacție pe termen lung, la un cost mai mic.

Beneficiile implanturilor dentare

– Arată și se simt la fel ca dinții naturali;
– Durată lungă de viață, dacă sunt îngrijiți corespunzător: control o dată la 6 luni și îngrijire corespunzătoare: – periaj, duș bucal, ața dentară pentru implanturi;
– Confort sporit spre deosebire de protezele dentare mobile și punțile dentare;
– Opresc atrofierea osului și previn retracția gingivală, precum și migrarea dinților;
– Previn apariția problemelor gastrice ca urmare a recăpătării funcției masticatorii;
– Cresc calitatea vieții sociale și încrederea în sine.

La Mystic Dent, cabinetul stomatologic din Sectorul 2, folosim implanturi realizate din cele mai bune materiale, acceptate perfect de organism și 100% compatibile. Durata de inserare a unui implant dentar este de la 20 de minute până la 2 ore, în cazurile mai complicate. Specialiștii noștri folosesc o tehnică de inserare a implanturilor dentare care nu provoacă disconfort în timpul intervenției, dar nici după aceasta, pacientul putând să își reia activitatea de zi cu zi.

Tehnologia PRGF Endoret

Tehnologia PRGF Endoret este o tehnică pe care o folosim cu succes la Mystic Dent, cabinetul stomatologic din Lacul Tei. Aceasta susține o vindecare rapidă în procesul unei intervenții chirurgicale de implanturi dentare, extracții și manopere de sinus lifting și implică recoltarea de sânge a pacientului, care este apoi introdus într-o centrifugă, unde se obține plasma răspunzătoare de vindecarea rapidă a țesuturilor. Plasma este apoi introdusă într-un cuptor special și transformată într-o membrană cu proprietăți regenerative, care se aplică pe locul unde se inserează implantul dentar. Prin această tehnologie se reduce inflamația țesuturilor, complicațiile post-chirurgicale, iar rata de respingere a organismului este de 0%, întrucât se folosește sângele pacientului 100% biocompatibil și sigur.

Dacă și tu ai nevoie de implanturi dentare, specialiștii Mystic Dent te așteaptă la un consult!
https://www.mysticdent.ro/contact/