Program : Luni - Vineri 09:00 - 20:00
  Contact : 0757 017 017

DESPRE NOI

dentist bucuresti tei, stomatologie lacul tei, stomatologie sector 2, cabinet stomatologic sector 2, dentist bucuresti sector 2, dentist sector 2, cabinet stomatologic copii sector 2, stomatologie sectorul 2, 	radiografie dentara bucuresti sector 2, stomatologie mystic dent, stomatologie bd lacul tei, dentist lacul teiCabinetul Mystic Dent a devenit realitate din dorinţa unei echipe tinere de medici dentişti cărora le place să vadă oamenii zâmbind fără reţineri, ”cu gura până la urechi”.

Mystic Dent este locul unde, începând cu 2013, medicii specialişti rezolvă orice problemă dentară cu răbdare, delicateţe şi profesionalism. Mai mult, fiecare lucrare de specialitate este realizată cu cele mai bune materiale din domeniu şi este însoţită de o garanţie.

Serviciile oferite de Mystic Dent au fost gândite pentru a fi în favoarea pacienţilor şi acoperă o paletă largă de oferte. Indiferent că este vorba de servicii de tip Family, Business sau de cosmetică dentară, în acest cabinet oricine poate beneficia de servicii la standarde înalte şi de un colectiv energic, amabil şi profesionist.