Cum poți evita să-ți pătezi dinții după ce bei vin roșu sau cafea? 3 recomandări de la Mystic Dent

Știai că ceea ce mănânci și bei este motivul din spatele îngălbenirii dinților tăi? Mulți oameni asociază a avea dinți albi cu un zâmbet sănătos. Din păcate, multe dintre alimentele și băuturile de care ne bucurăm pot fi dăunătoare pentru dinții noștri.

Cafeaua și vinul roșu ne pot păta dinții în timp, făcându-i să pară galbeni. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm complet la mâncarea și băuturile pe care le iubim. Putem consuma în continuare alimentele noastre preferate, păstrându-ne dinții albi și sănătoși.

Urmând aceste sfaturi simple, suntem pe drumul cel bun pentru a ne menține zâmbetul strălucitor:

  1. Periajul dinților la 30 de minute după consum

Mulți oameni cred că secretul pentru a-și menține dinții albi după ce se răsfață cu niște cafea sau vin roșu este să își spele dinții imediat după consum. Acest lucru poate fi de fapt dăunător pentru dinți.

Smalțul este afectat atunci când mâncăm alimente, în special cele acide. Dacă ne periezi dinții imediat după masă, smalțul se subțiază încet-încet. Din păcate, odată ce smalțul a dispărut, nu există nicio modalitate de a-l recupera.

Pentru a evita pătarea dinților după ce ai mâncat și băut alimente colorate, spală-te pe dinți între 30 de minute și o oră după consum. Acest lucru îți va proteja smalțul, permițându-ți totuși să îți păstrați dinții albi.

  1. Vizita la medicului dentist în mod regulat

Nu este suficient să ne periem dinții și să folosim ață dentară acasă. Vizita regulată la medicul dentist este esențială pentru menținerea unei danturi sănătoase. Când ajungi la medicul dentist pentru curățări și controale de rutină, igienistul îți curăță dinții și înlătură petele de pe suprafață.

Curățarea profesională regulată a dinților ajută la menținerea dinților albi și strălucitori.

  1. Tratamente de albire dentară

În unele cazuri, spălarea dinților cu o pastă de dinți de albire și primirea curățărilor dentare regulate pot să nu fie suficiente pentru a elimina petele de pe suprafața dinților.

Este nevoie de un tratament profesional de albire pentru a ajunge să ai zâmbetul la care visezi. Cabinetul Mystic Dent oferă tratamente profesionale pentru albirea în siguranță a dinților, eliminând imediat petele încăpățânate de cafea și vin.

Pentru a menține rezultatele din tratamentul de albire a dinților, ar trebui să menții o rutină de îngrijire orală și să faci o vizită medicul dentist de două ori pe an.

Rezultatele tratamentului ar trebui să dureze 12 până la 18 luni, iar tratamentul poate fi refăcut atunci când este necesar.

Dacă ai întrebări cu privire la albirea dentară profesională, ne poți contacta prin telefon la 0757 017 017 sau ne poți trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau pe mail la contact@mysticdent.ro.

Pentru programări, te invităm să completezi formularul de aici.