Cum devine medicul dentist prietenul copilului tău? 3 sfaturi de la Mystic Dent

Cum devine medicul dentist prietenul copilului tău? Cu puțină strategie! Dacă ești părinte sau urmează să fii, cu siguranță știi sau îți imaginezi că o zi la dentist alături de copilul tău va fi o provocare. Teama, furia și refuzul de a coopera sunt doar câteva din reacțiile celor mici, atunci când se regăsesc pe scaunul stomatologului. Iar pentru că igiena dinților și tratarea afecțiunilor acestora sunt lucruri care nu trebuie neglijate indiferent de vârstă, echipa Mystic Dent, pasionată de stomatologie copii, are pentru tine 3 sfaturi pentru ca medicul dentist să devină prietenul copilului tău, iar vizita la stomatolog un moment liniștit și chiar plin de zâmbete.

 

    1. Simulează acasă vizita la stomatolog

 

 

Cei mici sunt atrași mereu de jocuri, de aceea, vizita la cabinetul de stomatologie copii poate fi simulată acasă, într-un cadru familial, printr-un joc în care tu ești medicul, iar copilul tău, pacientul. Încearcă să creezi o atmosferă relaxantă și să folosești o oglindă și o periuță de dinți, fără a produce alte zgomote care ar putea să-l sperie. Dacă sunteți pregătiți pentru un consult adevărat, vă așteptăm la cabinetul de stomatologie din Lacul Tei!

 

    1. Lucrează la atitudinea ta, vis-a-vis de copilul tău

 

Chiar dacă cel mic plânge și este agitat, încearcă pe cât posibil să adopți o atitudine calmă și încrezătoare, pentru a-i transmite și lui aceeași stare de spirit. De asemenea, cuvintele de încurajare îl vor ajuta să depășească acest moment mai ușor, mai ales dacă se află la primul său consult. Ca părinte, este important să nu te simți jenat de aceste momente, întrucât medicii se confruntă în fiecare zi cu copii mai mult sau mai puțin temători.

 

 

    1. Nu pune presiune pe medicul stomatolog

 

Noi știm cât de important este ca un părinte să dețină controlul atunci când vine vorba despre copilul său. În cadrul unui consult, este de preferat să îi permiți medicului să explice întreaga procedură și să îi oferi apoi ocazia să lucreze în liniște, comunicând doar cu copilul tău. Și-un sfat al echipei Mystic Dent: prea multe întrebări adresate stomatologului pot să îl facă pe cel mic să devină stresat și neîncrezător în medicul dentist.

Deci, ce spui? Te simți mai pregătit pentru o plimbare în Lacul Tei și o vizită la cabinetul de stomatologie Mystic Dent, împreună cu cel mic? După cum ai aflat, secretul prin care medicul dentist devine un prieten al copilului tău constă în răbdare și pozitivism. Chiar și ale tale, pentru că cel mic îți va urma exemplul!

La cabinetul stomatologic Mystic Dent din Lacul Tei te așteaptă cei mai buni, pregătiți și răbdători medici! Programează online consult dentist, la cabinetul de stomatologie sector 2 și convinge-te!