Aparatul dentar – calea către un zâmbet de invidiat

Calea perfectă către un zâmbet frumos poate fi aparatul dentar. Indiferent că are la bază o trăire sinceră sau că este doar simulat, un zâmbet perfect ne poate scoate adeseori din încurcătură. Acesta poate fi obținut ușor cu aparatul dentar potrivit. Este un atu să ai un zâmbet frumos, cu toții recunoaștem acest lucru.

În schimb, atunci când observăm o dantură ce prezintă distanțe nefirești între dinți sau ai cărei dinți sunt încălecați, avem o ușoară sensibilitate oricât ne-am dori să o negăm. Din fericire însă, în zilele noastre, corectarea problemelor ce țin de estetica, dar și de sănătatea danturii se realizează fără durere. Bineînțeles, cu ajutorul unui medic specialist în ortodonție care poate recomanda aparatul dentar potrivit nevoilor tale.

Datorită aparatelor dentarede ultimă generație, anomaliile dentare precum creșterea în exces a maxilarului inferior, înclinarea părții superioare a danturii, distanțarea sau înghesuirea dinților se pot rezolva cu succes, indiferent de vârsta pacientului.

Astfel, în timp ce pentru pacienții copii există aparate ortodontice realizate în vederea prevenirii apariției problemelor dentare, pentru adulți există aparate ce ameliorează problemele netratate la timp. Cele mai multe dintre anomaliile dentare se moștenesc genetic, însă acestea se pot dobândi și din cauze precum suptul degetului o vreme îndelungată, carii complicate, dormitul în aceeași poziție, gingivită sau plombe aplicate incorect.

Printre principalele dificultăți pe care le întâmpină o persoană care are nevoie de un aparat ortodontic se numără și cele redate mai jos:

    • Masticația incorectă sau uzura prematură și excesivă a dinților;
    • Inflamația gingiilor sau afectarea sistemului de producere a vocii;
    • Realizarea unei igiene orale corespunzătoare;
    • Aspect inestetic, acumularea de tartru, probleme digestive, dureri.

Grație progresului tehnologic, în prezent există o gamă diversificată de aparate ortodontice. Acestea, având un design modern, sunt cu mult mai puțin evidente decât cele din trecut și, în plus, se personalizează în funcție de necesitățile fiecărui caz în parte. Totodată, acestea se personalizează în funcție de preferințele estetice ale pacientului.

O dantură inestetică nu îți permite să zâmbești pe cât ți-ai dori, însă aparatul dentar reprezintă una dintre cele mai moderne și mai la îndemână soluții ce se adresează persoanelor care își doresc  într-adevăr să zâmbească fără a se mai rușina.

Programează online o consultație și lasă specialiștii Mystic Dent să aibă grijă de sănătatea danturii tale!