Anestezia dentară – Sfaturi de la Mystic Dent

Anestezia dentară – Sfaturi de la Mystic Dent

Problemele dentare sunt, de cele mai multe ori, însoțite de dureri, iar amânarea vizitezi la medicul stomatolog poate conduce la complicații și, implicit, la o durată ulterioară a tratamentului mai mare. Cu toate acestea, un tratament complicat este întotdeauna însoțit de anestezie dentară, pentru a asigura confort pacientului și lipsa durerii pe întreaga durată a acestuia.

De asemenea, anestezia dentară înlătură stresul provocat de către intervenția medicului, iar pacientul reușește să coopereze mult mai bine. Nu toate procedurile stomatologice au nevoie de anestezia dentară, însă la Mystic Dent, cabinetul stomatologic din Sectorul 2, specialiștii în medicină dentară o recomandă în cazul extirpării nervului, implanturilor și extracțiilor dentare, precum și în cazul tratării afecțiunilor microbiene ale țesuturilor.

Ce conține anestezia dentară și ce se întâmplă în timpul acesteia?

Anestezia dentară este substanța care, odată introdusă în organism, ajută la suprimarea temporară a sensibilității nervoase dintr-un anumit loc stabilit de medicul stomatolog. Aceasta poate conține substanțe precum: tetracaină, bupivacaină, cocaină, xilină, mepivacaină, articaină, procaină, prilocaină, hostacaină.

La Mystic Dent, cabinetul stomatologic din Sectorul 2, medicii stomatologici se vor asigura de reușita intervenției prin anestezie, ținând cont și de următorii factori:
• greutate
• cantitatea de grăsimi din corp
• concentraţia anestezicului
• decalajul dintre PH-ul anestezicului şi zona anesteziată
• prezența altor substanțe în organism

Odată injectată în regiunea în care nervul se distribuie, anestezia dentară poate suprima durerea de la 30 de minute până la 3 ore, în funcție de substanța folosită. Anestezierea prin injectarea de substanţe chimice este cea mai frecventă metodă de reducere a sensibilităţii unei regiuni. La Mystic Dent, cabinetul stomatologic din Lacul Tei, specialiștii te asigură că pe durata anestezierii, nu îți vei pierde cunoştiinţa, fiind în orice moment treaz şi receptiv la ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Problemele dentare nu trebuie să suporte amânare. Vino la Mystic Dent, iar noi te vom ajuta cu cele mai bune sfaturi și modalități de tratament!
https://www.mysticdent.ro/contact/