Program : Luni - Vineri 09:00 - 20:00
  Contact : 0757 017 017

Vine vacanța, mai mult timp pentru tine!

Tu ce faci în vacanța de iarnă? Ce ar fi să profiți de zilele libere din această perioadă și ai grijă de sănătatea danturii tale mergând la un control de rutină, pentru a nu avea surprize de sărbători.

Știm că pentru majoritatea vacanța este un moment mult așteptat, iar acum este mai aproape ca oricând. De ce iubim vacanțele așa mult? Pentru că avem timp. Timp pentru relaxare, timp pentru cei dragi, dar cel mai important timp pentru noi. După un an plin, este important să avem grijă de sănătatea noastă și să intrăm cu bine și sănătoși în noul an.

Vizita la stomatolog se face la intervale regulate de timp, iar necesitatea acestora se stabilește împreună cu medicul. În funcție de pacient, frecvența controlului stomatologic poate varia de la trei luni până la un an, însă problemele pot apărea pe neașteptate, de aceea este mai bine să le prevenim.

Alimentația este la fel de importantă pentru dantură, iar în această perioadă știm că ne răsfățăm cu bunătățile de pe masa de sărbători. Însă nu trebuie să neglijăm aspectele ce țin de dantură, să avem grijă la alimentele care rămân lipite de dinți și la băuturile acidulate.

De asemenea, aceasta este perioada preferată a copiilor, aflându-se într-un paradis al dulciurilor, o ocazie perfectă pentru carii să-și facă apariția. Un control și o igienă corespunzătoare vor ține problemele dentare departe..

Te așteptăm împreună cu familia ta la un control pentru a avea de sărbători un zâmbet sănătos în portretul de familie!

Leave a Reply