Program : Luni - Vineri 09:00 - 20:00
  Contact : 0757 017 017

Tratamentul endodontic sub microscop – Sfaturi de la Mystic Dent

Te-ai confruntat până în prezent cu infecții dentare, granuloame sau carii care ți-au pus dinții în pericol? Ai primit vestea că s-ar putea să nu îți mai poți salva dinții? La Mystic Dent, cabinetul stomatologic din Lacul Tei, dinții tăi pot fi salvați de la extracție, grație celei mai noi aparaturi – microscopul endodontic.

Prin utilizarea microscopului endodontic, te poți bucura în continuare de dinții tăi naturali, fără să apelezi la extracțiile dureroase. Acesta ajută în tratarea problemelor unde pulpa dentară (nervul) a fost afectată și, de asemenea, la stabilirea unui diagnostic și tratament cât mai exacte, reprezentând cea mai complexă formulă de lucru existentă, până în prezent, în endodonție.

Mai mult decât atât, diferența dintre un tratament endodontic clasic și unul realizat cu microscopul endodontic reiese și din durata tratamentului, implicit, calitatea acestuia. Tratamentul clasic poate dura până la 5 ședințe, pe când cel asistat de microscop se efectuează în 1-2 ședințe. La Mystic Dent, cabinetul stomatologic din sector 2, specialiștii noștri folosesc un microscop de ultimă generație, LEICA High End cu camera HD, prin care promitem o rată de succes mult mai mare a tratamentelor.

Iar dacă te întrebi cât timp va ține restaurarea dentară realizată cu microscopul endodontic, noi îți garantăm că te poate ține chiar și o viață întreagă, în condițiile în care vei respecta cu strictețe regulile de igienă orală și îți vei vizita medical stomatolog periodic.

Beneficiile microscopului endodontic
– vizibilitate crescută, cu o capacitate de mărire a imaginii de până la 25 de ori
– precizie crescută la curățarea canalelor infectate
– poate depista canale ascunse
– poate depista alte probleme: perforații, microfisuri și fracturi în lungimea dintelui
– confort ridicat pentru pacient
– se realizează într-o singură ședință
– se salvează mai mult din structura dentară sănătoasă.

La Mystic Dent, cabinetul stomatologic din Lacul Tei, specialiștii noștri te așteaptă la un consult și cu sfaturi în ceea ce privește igiena ta orală, indiferent care este problema cu care te confrunți. Programează-te și tu online!

Leave a Reply