Program : Luni - Vineri 09:00 - 20:00
  Contact : 0757 017 017

Tipuri de proteze dentare – Sfaturi de la Mystic Dent

Odată cu înaintarea în vârstă, nevoia unei proteze dentare pentru persoanele în vârstă devine un subiect extrem de important, întrucât lipsa unei masticații corespunzătoare a bolului alimentar poate duce în timp la afecțiuni ale sistemului digestiv. Specialiștii Mystic Dent, cabinetul stomatologic din Lacul Tei, îți oferă câteva sfaturi care te vor ajuta să îți alegi proteza dentară potrivită nevoilor tale.

 

Proteza dentară clasică – o alegere bună?

Proteza dentară clasică poate să fie o opțiune pentru problema ta, deoarece este durabilă, are un cost scăzut, iar dacă materialele din care este realizată sunt de înaltă calitate, poate fi folosită chiar mai mult de 10 ani. De asemenea, proteza dentară clasică poate fi destul de stabilă, în funcție de experiența medicului și a tehnicianului dentar. La Mystic Dent, cabinetul stomatologic din sectorul 2, medicii dentiști recomandă ca pacienții cu proteză dentară să acorde o atenție sporită atunci când vine vorba despre alegerea alimentelor și să le evite pe cele foarte tari și crocante, pentru a nu suprasolicita proteza. În plus, pentru fixarea protezei dentare, este bine să se folosească o substanță pentru fixarea protezei.

 

Proteze dentare pentru mai mult confort

În cazul în care te confrunți cu o situație mai complicată, medicul dentist îți poate recomanda un alt tip de proteză dentară, pentru un grad de confort ridicat. În funcție de numărul de dinți existenți în cavitatea bucală, specialiștii Mystic Dent, cabinetul stomatologic din Lacul Tei, îți pun la dispoziție proteze dentare cu stabilitate mai mare:

  1. Proteze dentare scheletate – pentru pacienții care încă mai au un grup de dinți, se va face o lucrare fixă, iar pentru zona fără dinți, se va face o proteză dentară scheletată.
  2. Proteze dentare pe implanturi – pentru pacienții care nu mai au niciun dinte, proteza dentară se va realiza prin inserarea unor implanturi, peste care se va atașa un sistem cu capse, oferind o stabilitatea foarte bună și senzația de dinți ficși.

 

 

La Mystic Dent, cabinetul stomatologic din sectorul 2, te așteptăm cu cele mai bune servicii, în funcție de nevoile tale. Programează-te online la o consultație, iar specialiștii noștri te vor ajuta cu cele mai bune sfaturi!

Leave a Reply