Program : Luni - Vineri 09:00 - 20:00
  Contact : 0757 017 017

Implanturile dentare

Îți dorești implanturi dentare în 24 de ore, cu o vindecare rapidă și sigură?

Această procedură nu este dureroasă! Specialiștii noștri folosesc o tehnică de inserare a implanturilor dentare care nu provoacă disconfort în timpul intervenției, dar nici după aceasta, pacientul putând să își reia activitatea de zi cu zi.

Implanturile dentare FAST&FIXED reprezintă metoda de reconstrucție totală a maxilarelor pentru pacienții fără niciun dinte sau cu toți dinții compromiși, care doresc să beneficieze de implanturi dentare și lucrare protetică în aceeași zi. Procedeul constă în folosirea de implanturi drepte și angulate la 35 de grade (6 pe maxilar și 4 pe mandibulă), pe care se fixează prin înșurubare lucrarea provizorie realizată la câteva ore după inserarea implantului. Spre deosebire de procedura clasică de implant dentar, implanturile dentare FAST&FIXED necesită un număr mai redus de implanturi și exclud necesitatea adiției de os și de sinus lifting, totul în doar 24 de ore.

Iar dacă îți dorești o vindecare rapidă și sigură în urma unei intervenții chirurgicale de implanturi dentare, extracții și manopere de sinus lifting, îți recomandăm tehnologia PRGF Endoret. Aceasta implică recoltarea de sânge a pacientului, care este apoi introdus într-o centrifugă, unde se obține plasma răspunzătoare de vindecarea rapidă a țesuturilor. Plasma este apoi introdusă într-un cuptor special și transformată într-o membrană cu proprietăți regenerative, care se aplică pe locul unde se inserează implantul dentar. Prin această tehnologie se reduce inflamația țesuturilor, complicațiile post-chirurgicale, iar rata de respingere a organismului este de 0%, întrucât se folosește sângele pacientului 100% biocompatibil și sigur.

Beneficiile implanturilor dentare

  • Arată și se simt la fel ca dinții naturali;
  • Durată lungă de viață, dacă sunt îngrijiți corespunzător: control o dată la 6 luni și îngrijire corespunzătoare: periaj, duș bucal, ața dentară pentru implanturi;
  • Confort sporit spre deosebire de protezele dentare mobile și punțile dentare;
  • Opresc atrofierea osului și previn retracția gingivală, precum și migrarea dinților;
  • Previn apariția problemelor gastrice ca urmare a recăpătării funcției masticatorii;
  • Cresc calitatea vieții sociale și încrederea în sine.

Programează-te:

Ora:
Accept sa mi se prelucreze datele cu caracter personal in scopul personalizarii ofertelor si invitatiilor la evenimente.
Nu accept sa mi se prelucreze datele cu caracter personal in scopul personalizarii ofertelor si invitatiilor la evenimente.
Mai multe informatii in politica de confidentialitate.
Loading...