Program : Luni - Vineri 09:00 - 20:00
  Contact : 0757 017 017

Avantajele vizitelor regulate la stomatolog- ce poţi câştiga?

Te-ai gândit vreodată cât de avantajos poate fi să mergi regulat la consultaţii stomatologice? Nu? Atunci citeşte şi mai departe şi vezi de ce este important să ai parte de consultaţii stomatologice regulate, ce presupun aceste consultaţii de rutină şi mai ales, ce poţi câştiga din asta.

Este mai uşor să previi, decât să repari. În plus, poate fi şi mai ieftin pe timp îndelungat. Pentru a preveni problemele dentare sau pentru a reduce efectele acestora, este bine să mergi regulat la dentist Controalele regulate presupun şi o igienizare profesională a dinţilor şi o verificare a stării de sănătate a danturii pacientului. Aceste consultaţii ajută la identificarea timpurie a problemelor dentare şi permit rezolvarea acestora mult mai eficient, mai ales atunci când sunt în faza incipientă.

Există riscul ca în cazul vizitelor amânate să rezulte şi probleme mai grave. Fapt ce conduce automat la vizite mai dese în cabinetul stomatologic, uneori la imposibilitatea de a mai salva un dinte, la mai multe operaţii şi tratamente aplicate. Iar toate acestea ajung să coste foarte mult.

Aşa că nu aştepta să simţi vreo durere pentru a merge la un consult stomatologic, obişnuieşte-te să faci vizite preventive şi vei avea numai de câştigat!

Leave a Reply